Gite Matisse

In gite Matisse zijn drie grote slaapkamers en drie badkamers.

De fraaie zitkamer met een eeuwenoude zwart wit tegelvloer is voorzien van een zithoek met tv (Canal Digitaal). 

De eetkamer bevindt zich in de keuken en bevat een originele schouw, een eettafel voor zes personen.  De keuken is voorzien van een koel/vrieskast, combi magnetron/oven en vaatwasser.


Gite Matisse heeft een eigen terras met uitzicht op de Lot. Er staan een eettafel, stoelen en een lounge set om heerlijk te genieten van een glas wijn, een maaltijd of gewoon om te relaxen met een goed boek.

Gite Monet

Gite Monet beschikt over drie ruime slaapkamer en twee luxe badkamers. Op de eeuwenoude zwart witte tegelvloer bevindt zich een grote woonkamer met een gezellige zithoek rondom de schouw en tv.  De luxe keuken is voorzien van een koel/vrieskast, combi magnetron en vaatwasser en heeft een zespersoons eettafel. 


Gite Monet heeft een eigen terras aan de Lot en is er een lounge hoek onder de bomen in de tuin. Een heerlijke plek om in de schaduw te genieten van het uitzicht over de rivier.

Gite Renoir

Gite Renoir heeft twee slaapkamers en een badkamer en bevindt zich op de eerste verdieping in een apart gebouw met veel privacy.

De gite heeft een ruime zitkamer en een eetkeuken voor vier personen met oven en koel/vriescombinatie. Vanuit de woonkamer kijk je uit over het zwembad en de rivier.

De gite beschikt over een terras met een loungeset en uitzicht op de Lot en een terras met een eettafel onder de bomen.