Gite Matisse

In gite Matisse zijn drie grote slaapkamers en drie badkamers.

De fraaie zitkamer met een eeuwenoude zwart wit tegelvloer is voorzien van een gezellige  zithoek. 

De eetkamer bevindt zich in de keuken en bevat een originele schouw en een eettafel voor zes personen.  De keuken is voorzien van een koel/vrieskast, combi magnetron/oven en vaatwasser.


Gite Matisse heeft een eigen terras met uitzicht op de Lot. Er staan een eettafel, stoelen en een lounge set om heerlijk te genieten van een glas wijn, een maaltijd of gewoon om te relaxen met een goed boek.

Aan deze gite is sinds kort een tweepersoons gastenkamer met badkamer toe te voegen. Deze is bereikbaar via een deur in de woonkamer en is volledig privé.

Gite Monet

Gite Monet beschikt over drie ruime slaapkamers en twee luxe badkamers. Op de eeuwenoude zwart witte tegelvloer bevindt zich een grote woonkamer met een gezellige zithoek rondom de schouw.  De luxe open keuken is voorzien van een koel/vrieskast, combi oven/magnetron en vaatwasser en heeft een zespersoons eettafel. 


Gite Monet heeft een eigen terras aan de Lot met een eettaffel en een lounge hoek. Een heerlijke plek om te ontspannen en genieten van het uitzicht over de rivier.

Gite Renoir

Gite Renoir heeft twee slaapkamers en een badkamer en bevindt zich op de eerste verdieping in een apart gebouw met veel privacy.

De gite heeft een ruime zitkamer/eetkeuken voor vier personen met oven en koel/vriescombinatie. Vanuit de woonkamer kijk je uit over het zwembad en de rivier.

De gite beschikt over een terras met een loungeset en een terras met een eettafel onder de bomen.